Spel

Här kommer jag att efterhand lägga upp diverse roliga spel som jag har skapat. Spelen är programmerade i ActionScript 3.0 i Flash. Många av spelen kommer att ha en anknytning till någon av mina guider om ActionScript som jag har publicerat på hemsidan som flashutvecklare. Spelen är mer fokuserade på funktion än på design. Nedan hittar ni mitt populära mattespel där ni kan träna multiplikationstabellen eller varför inte ta chansen att träna på Sveriges landskap i geografispelet? Självklart är alla spel gratis så börja spela och ha kul!

 

Mattespel

 
Mattespel


I detta mattespel kan du gratis träna på de fyra räknesätten online. Detta mattespel går på tid så det gäller det att räkna snabbt. Om du svarar rätt på fem mattefrågor i rad vinner du mer tid att spela för. Matteproblemen blir svårare ju längre du avancerar i mattespelet. När mattespelet är slut får du betyg. Klarar du av att få högsta betyg i matte? Kan du multiplikationstabellen, addera, subtrahera och dividera? Spela detta mattespel och bli bättre på de fyra räknesätten.

Spela...

Körkortsfrågor

 
Körkortsfrågor


Ska du ta körkort för bil, moped eller annat fordon? Att öva på en trafikskola är en hjälp på vägen till ditt körkort. Men att träna på en körskola kan bli dyrt. Du kan få ett billigt körkort genom att öva med gratis teoriprov för körkort på nätet. Vi erbjuder ett gratis vägmärkestest som du kan träna dina teori kunskaper på.

Spela...

Geografispel Sveriges landskap

 
Geografispel Sveriges landskap


Träna geografi i detta kunskapsspel på nätet. Träna på de svenska landskapen eller på länder i Afrika. Kan du alla Sveriges landskap? Efter att du har spelat detta geografispel online så kan du snart alla Sveriges landskap. Så tag chansen att gratis träna på Sveriges landskap online.

Spela...

Träna multiplikationstabellen

 
Träna multiplikationstabellen


Träna på multiplikationstabellen i detta spel online och bli bättre på att multiplicera två tal medan du har kul. Detta mattespel ger dig chansen att träna multiplikationstabellen på nätet. Du kan träna på multiplikationstabellen mellan 1 och 20. Välj en eller flera multiplikationstabellerna att öva på. Du bestämmer själv vilken eller vilka av tabellerna i multiplikationstabell du ska öva på. Snart kan du hela multiplikationstabellen utantill.

Spela...

Videopussel

 
Videopussel


Ett pussel med en twist. Pusslet består inte av en bild utan av en spelande videofilm. Detta gör det mycket klurigare att lösa. Flytta alla bildrutor till rätt ställe för att lösa detta pusselspel. Du kan själv välja hur många bitar du vill ha i pusslet. Klarar du av att lösa pusslet med antalet bitar satt till max?

Spela...