Träna Geografi - länder & landskap

 

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.0.0 or greater is installed.

Du visas namnet på ett landskap eller land och ska sedan klicka på rätt landskap eller land på kartan. När du har kört igenom alla länder eller landskap i en region kan du välja att repetera bara de du hade fel på eller att träna på samtliga länder i den världsdelen igen eller landskapen i Sverige.

Träna på geografi i detta roliga gratis spel. Lär dig världens länder eller Sveriges landskap i detta geografispel på nätet. Spelet ger dig rolig läxhjälp online.

Kan du Afrikas länder eller Sveriges landskap? Öva i detta spel och bli bättre. Använd detta spel för att bli en mästare på Sveriges landskap eller på länderna i Afrika. Fler länder i andra världsdelar kan komma att läggas till efter hand som jag utvecklar spelet. Jag hoppas att du är nöjd med att kunna öva på Sveriges landskap och Afrikas länder så länge. Spela och ha kul medan du lär dig om geografi i detta roliga spel online. Självklart är det gratis att lära sig om Sveriges landskap och länderna i världen. Snart kan du alla landskapen i Sverige utantill.

Ska du lära dig Sveriges landskap i skolan? Behöver du hjälp med läxorna föra lär dig Sveriges landskap? I så fall kan du få läxhjälp på nätet i vårat roliga geografispel.

Kan du Sveriges 25 landskap? I detta roliga geografispel kan du träna landskap och bli bättre på geografi medan spelar. Testa om du klarar att pricka in alla landskap rätt i vårat test! Det är kul att träna på sveriges landskap.

Geografi är kul, här kan du träna på europeiska huvudstäder på nätet.