Träna multiplikationstabellen

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

I detta mattespel kan du gratis träna multiplikationstabellen på nätet och bli bättre på att multiplicera två tal medan du spelar. Detta spel hör i hop med guiden om lokalisering som du hittar här. Ursprungligen skapade jag detta spel enbart för att visa på koncept som gicks igenom i den guiden. Sedermera blev det väldigt välbesökt av elever som ville plugga.

Nyhet träna på iPad eller iPhone

Detta spel är gjort i Flash och fungerar därför inte på en iPhone eller iPad. Du kan träna multiplikationstabellen på kunskapssidan istället i så fall. Det är inspirerat av vår version men gjord i HTML5 istället. Jag kan varmt rekommendera den då den fungerar på alla telefoner, surfplattor och datorer!

Multiplikationstabellen

Hur mycket kan du om multiplikation? Vad är 8 gånger 7 eller 6 gånger 9? Kan du hela gångertabellen? Annars kan du träna på den i detta roliga mattespel om multiplikation online. Matte är alltid kul så ta chansen att lära dig multiplikationstabellen ordentligt. Börja öva nu för träning ger färdighet och snart kan du din multiplikationstabell eller kan du den redan? Detta roliga gratis spel erbjuder matte för barn och vuxna så att alla kan öva på multiplikationstabellerna och ha kul på samma gång.

Detta mattespel finns numera även att ladda ner gratis i Google Play så att du kan träna på multiplikationstabellen i din Android telefon. Så om du inte kan gångertabellen så har du chansen att lära dig vad 4 multiplicerat med 5 är i din telefon? Spela och ha kul samtidigt som du blir bra på att multiplicera två tal och lär dig hela multiplikationstabellen. Klicka här för att ladda ner detta mobilspel till din mobil.

Multiplikation

Multiplikation eller mult om man förkortar det är att ta ett tal ett annat tal gånger. Som exempel kan vi ta 3 gånger 4 som är samma sak som 4 + 4 + 4 = 12. I detta spel kan du träna just multiplikation så vill du bli en mästare på det så är det bara att öva tills du kan dem som ett rinnande vatten. Alla kan bli bra på matte och det är kul med multiplikationstabellen! Multiplikation är ett av de fyra räknesätten, övriga är addition, subtraktion och division. När två eller fler faktorer multipliceras med varandra får man en produkt som resultat. Till exempel i sexans multiplikationstabell så är 3 * 6 = 18 och i den multiplikationen är 3 och 6 faktorer medan 18 är den produkt som erhålls som resultat av multiplikationen av de två faktorerna.

Göra läxorna eller spela spel?

Tillhör du de som tycker det är roligare att spela datorspel på nätet än att plugga matematik? Är det ett svårt val att välja mellan att göra läxorna i matte och lära dig multiplikationstabellen eller spela datorspel på nätet och inte klara av skolan som följd. Som tur är kan du kombinera det bästa av två världar och plugga multiplikationstabellen online medan du spelar roliga datorspel. Det finns nämligen massor av roliga mattespel på nätet så att du kan bli bättre på multiplikationstabellen och klara dina läxor i matte. Multiplikation är en grundläggande kunskap för att klara av livet som vuxen. Riskera inte att behöva ta hjälp av läxhjälp utan lär dig multiplikationstabellen på egen hand i vårt roliga spel på nätet. Spelar du vårat mattespel tillräckligt mycket så kommer du lära dig tabellen utantill och enklare klar av matteläxan i skolan. Skulle det inte räcka med vårt spel för att du ska klara av att lära dig multiplikation så finns det som tur är billig läxhjälp online för den som behöver hjälp med att klara skolan.

Vilken är den billigaste läxhjälpen? Den som är gratis naturligtvis! Du kan få läxhjälp i matte genom att använda vårt pedagogiska mattespel och snabbt lära dig multiplikationstabellen. Då kommer du klara din läxa utan problem. Det finns massor av olika typer av datorspel och har du problem med skolan så kan det vara svårt att hinna med alla roliga spel. Då är det perfekt att få läxhjälp och spela datorspel på samma gång. Det kan du till exempel göra i vårt roliga mattespel om multiplikationstabellen. Då har du kul samtidigt som du får hjälp och lär dig multiplikation av tal upp till 15 om du så önskar annars kan du hålla dig i intervallet 1-10 om det känns enklare. Läxhjälp behöver inte kosta en massa pengar utan det kan du få gratis för multiplikationstabellen här hos oss. Så behöver du hjälp med läxorna i matematik så har du kommit rätt.

Multiplikationstabellen 1-10

Du kan träna på multiplikationstabellen 1-10 eller ända upp till multiplikationstabellen 1-15 om du vill göra det. Du kan även träna multiplikation på bara en eller flera valfria tabeller. Kan du alla multiplikationstabellerna 1-10? Annars är det bara att öva dem här hur mycket du vill. Detta spel erbjuder matematik för barn att träna hemma på så att de slipper att ta extra matte lektioner i skolan. Behöver du mattehjälp för att klara läxorna i multiplikation? Träna i så fall matte på internet i detta roliga spel. Dina matte läxor kommer att bli mycket enklare när du har övar multiplikation online i detta mattespel. Oavsett om du är vuxen eller barn kommer du bli bättre på mattematik genom att spela detta pedagogiska mattespel på nätet.

Mult.se

Det finns andra spel om multiplikation på nätet. Ett populärt är mult.se som också låter dig träna på detta så att du blir bättre på detta. Vilket multiplikationsspel som man föredrar varierar och är upp till varje användare att avgöra. Huvudsaken är att man tränar och blir bättre på det. Därför rekommenderar jag att du även testar mult.se och själv bestämmer vilket som fungerar bäst för dig när du pluggar multiplikationstabellen. Oavsett om du använder mitt spel eller mult.se för att bli bättre på multiplikationstabellen så blir jag glad om du lär dig något. Mattespel är kul så spela här, på www.mult.se eller på någon annan mattesida på nätet som Webbmagistern eller Kunskapsstjarnan.

Multi eller mult

Ofta när jag ska besöka mult.se så skriver jag multi.se av mistag. Därför tycker jag att Mult borde heta Multi istället och ha adressen multi.se. Multi känns som en bättre förkortning.. Dock är sidan multi.se upptagen och jag antar att att det är därför som sidan heter Mult och har adressen mult.se istället. Vilken förkortning för multiplikation tycker ni är bäst? Händer det även er att ni skriver in multi.se istället för mult.se när ni ska träna på multiplikation och lära er alla multiplikationstabellerna på nätet?

Vårt mattespel erbjuder matematikhjälp online och är en roligt läxhjälp i matte och multiplikation. Man måste kunna multiplikationstabellerna för att klara grundskolan. Det är viktigt med matematik för barn, kanske behöver de läxhjälp i matematik, tag då chansen att öva multiplikationstabellen på internet i vårt roliga mattespel och få på så sätt matematikhjälp online.